Ventilátorok régen és most

Emlékszem ahogy gyerekkoromban beálltunk egy-egy szellő útvonalába, aztán egyszer csak megérkeztek a piacra a fekete és piros színű álló ventilátorok. Amikor mamámnál megláttam a szerkezetet, elsőként nem is tudtam mire vélni, aztán jött a csodálkozás, amikor bekapcsoltuk. Tuti, ti is mindig a lapáthoz érintettétek a kezeteket, ugye?

Azóta már sok minden változott, sokkal modernebb és erősebb ventilátorok is elérhetőek.

Ventilátor vásárlás – BestMarkt

A ventilátor vásárláshoz a BestMarkt oldalát tudom ajánlani, ahol nagyon egyszerű, és igen sokfélét be lehet szerezni. Most már nem kell kimenni a piacra és Marika néni elől levadászni az utolsó darabot, egyszerűen online webshopból meg lehet vásárolni a nekünk tetsző darabot.

Ráadásul ugye több féléből is lehet választani, nem mindegy, hogy pontosan hol szeretnénk használni. Régen csak az álló ventilátorokat ismertem, de ma már nagyon sokféle kapható, ami a BestMarkt kínálatából is jól látható. Attól függően hol szeretnénk használni, több típus közül lehet választani. Például nekem az irodában munka közben nagyon jól tud jönni egy kis frissítő szellőre, így már be is szereztem egy asztali ventilátort. De a jól ismert, klasszikus álló ventilátort is innen rendeltem meg, hogy nyáron a szobában is legyen egy kis levegő mozgás. A konyhába pedig egy oszlopventilátort vettem. Párom viszont jobban szereti a padló ventilátorokat, ami szintén kapható a webshopban. Ha pedig valaki a mennyezeti ventilátorokért rajong, ilyet is talál.

Nagyon sok márka megtalálható, szinte az összes márkától lehet találni itt ventilátort, például Sencor, Momert, Bomann HQ, Nedis, Sawn, Holmes, Vornado, Bionaire, Rowenta stb. A márkákban személy szerint nem vagyok annyira jártas, így nagyon szuper lehetőségnek tartottam azt, hogy az oldalon van összehasonlítás funkció, aminek a segítségével egyszerűen össze tudtam hasonlítani a nekem szimpatikus ventilátorokat, és így egy oldalon átláthattam a legfontosabb adatokat. Ez nagyon nagy segítség volt számomra a megfelelő ventilátor kiválasztásánál.

A megrendelést egyébként személyesen is át lehet venni, de lehet kérni futáros kiszállítást is házhoz, vagy akár csomagpontra is ha valakinek az a kényelmesebb megoldás. Nagyon előnyös, amikor egy webshop több lehetőséget is biztosít, például én alapból jobban szeretem a házhoz szállítást, de volt olyan, hogy nem tudtam volna adott héten otthon lenni és átvenni a futártól, ilyenkor nagyon jó megoldás tud lenni a csomagpontra szállítás.

Úgy vettem észre, hogy sokszor vannak kedvezményes ajánlatok is az oldalon, legutóbb 8740 Ft-os kedvezményt sikerült elcsípnem, így aztán végképp nagyon elégedett vagyok. De persze ami ennél is jobb, hogy tényleg minőségi darabokhoz sikerült jutnom, biztos vagyok benne, hogy jól fognak szolgálni a BestMarkt oldaláról beszerzett ventilátorok.