Székhely bérlés a népi hagyományokkal foglalkozó cégünknek

A magyar kultúra sokkal mélyebb, mint az, amit az iskolákban tanultunk róla. Furcsa is, hogy az emberrel mennyire meg tudja utáltatni a saját kultúráját csupán az, hogy kötelezően be kell magolni. Én sem voltam különösebben oda a magyar kultúráért, egészen addig, amíg a saját választásomból kezdhettem el kutatni utána. Csodálatos érzés volt, most a saját tempómban olvasni, az irodalomóráról már jól ismert szerzőket. Mindent új megvilágításba helyezett ez.

Azóta többször visszagondolok arra, hogy hány ember nem fog részesülni ebben a dologban, csak azért, mert unalmasan tanították neki. Azóta, hogy magyart tanítok, nekem az elsődleges szempontom nem más, minthogy megmutassam a fiataloknak, hogy milyen kapcsolódási pontok vannak köztük és a magyar kultúra között. Néha teljesen megdöbbennek attól, hogy az ő nyelvükre lefordítva, igenis érdekes dolgokról lehet szó.

Az egyik nap eszembe jutott, hogy milyen jó lenne egy olyan cég, ami a magyar hagyományokat népszerűsíti. Ennek persze rengeteg akadálya tud lenni, de én nem aggódtam túlságosan, mert az egyik barátom ajánlotta nekem a Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalt. Volt egy jó ötletem, de ettől függetlenül teljesen kezdőnek számítottam. Szükségem volt ezért egy olyan oldalra, ahol szinte mindent le tudnak tisztázni nekem a székhely bérlés folyamata körül.

Mikor beléptem a Székhelyszolgáltatás24 oldalra, már akkor éreztem, hogy jó helyen járok a kérdéseimmel. Az oldal nem csak profin van megtervezve, de emellett a szemnek is kellemes ránézni. El tudjuk képzelni, ahogy a cégünket vezetve csak kinézünk az ablakon és meglátjuk a Lánchidat. Csodálatos gondolat, de még jobb, hogy nem fogunk eltévedni az oldalukon. Mint már mondtam, olyan dolgokat kellett tisztázni nálam, mint a székhely bérlés menete.

Szerencsére a Székhelyszolgáltatás24 ebben is a rendelkezésemre állt és segítséget nyújtott. Az oldalnak van egy blog részlege, amit egyszerűen csak a felső menüből el tudunk érni. ez csak pár kattintásba kerül, úgyhogy senkinek nem fog különösebb nehézséget okozni. A blogon pedig olyan cikkeket találhatunk, amik a legalapabb szintekről elmagyarázzák nekünk azt, hogy miként néz ki egy cég alapítása és az ezzel járó további kötelességek. Találtam egy olyan cikket, ami általánosan foglalkozik különböző alap fogalmakkal. Ilyen például a székhely bérlés is. Amiről mindannyian azt hisszük, hogy rögtön tudjuk miként működik, meglepődhetünk azonban, mivel sok plusz lépés van, amivel nem vagyunk tisztában. Ezért is örültem, hogy tisztázni tudtam a székhely bérlés folyamatát, mielőtt még bármi nagy dologba belekezdtem volna. Ezzel sok problémát meg tudtam előzni.

Tetszett egyébként, hogy mennyire őszintének hatott minden, amit írtak. Semmivel nem próbáltak félrevezetni. Azt szerették volna, hogy mielőtt igénybe vesszük a szolgáltatásukat, már tisztában legyünk mindennel, amire csak szükségünk lehet. Rövid tájékoztatót hagytak még azzal kapcsolatban is, hogy ők milyen szolgáltatást nyújtanak, tehát egyáltalán nem lehetett csak reklámnak venni ezt a cikket, ami nagyon szimpatikussá tette őket a szememben.

Ez mind szép és jó, de mi van akkor, ha az ember valóban felkeresi őket azzal kapcsolatban, hogy céget akar alapítani. Senkinek nem fogok meglepetést okozni, mikor azt mondom, hogy ebben sem lehet igazán csalódni. Az ügyintézés menete nagyon gördülékeny, ez pedig elég ritka tud lenni manapság, különösen a mi országunkban. Mindenben egyenesek maradnak és sosem próbálnak mellébeszélni. A költségeket átvettük és megegyeztünk egy olyan ajánlatban, ami mindkettőnk számára elégséges volt. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és még nem lehetett panaszom rájuk.