A hagyományok mellett fontos a fejlődés is

Olyan családban nőttem fel, ahol tisztelték a hagyományokat. És mindig nagy szerepet is játszottak például az ünnepekkor. Én is lelkes hagyományőrző voltam egy ideig, de aztán valahogy megváltozott ez. Szép dolog a hagyomány, viszont ahogy idősödtem egyre inkább azt éreztem, hogy fontosabb a fejlődés és nem kell nagyon a régi dolgokhoz ragaszkodni. Főleg akkor fogalmazódott ez meg bennem, amikor a személyes fejlődésemen dolgoztam. És ahhoz, hogy előre tudjak haladni, a múltat muszáj volt lezárni.

Amikor saját vállalkozást indítottam, akkor lettem teljes mértékben bizonyos abban, hogy én milyen értékeket szeretnék képviselni. És életem egyik legjobb döntése volt, hogy bele kezdtem a vállalkozásomba. Nem csak emberileg tudtam rengeteget fejlődni, hanem tudásban is. Hogyha ma megkérdezné valaki, hogy hogyan is kezdjen neki egy vállalkozásnak, akkor büszkén mondhatom, hogy biztos tanácsot tudnék neki mondani. Sőt, a buktatókra is tudnám figyelmeztetni, hiszen nekem nagyon sokat kellett hibáznom ahhoz, hogy most olyan szinten legyen a vállalkozásom, ahol ma van. Ezt a tudást pedig nagyon szívesen átadom egy olyan embernek, aki nyitott, érdeklődő és fejlődni szeretne. Nem a saját kárán szeretne tanulni, hanem inkább más hibáiból. Hiszen így sokkal könnyebb és gyorsabb lehet az út.

Mivel vendéglátó helyem van, így fontos volt számomra az is, hogy a beszállítóim és azok az emberek akikkel együtt dolgozok, megbízhatóak legyenek és minőségi munkát adjanak ki a kezeik közül. Hiszen én sem csinálok mást. Csakis a tőlem telhető legjobbat nyújtom bármiről is legyen szó. Így találtam rá a Gastro Ice Dealer, vagyis az Rdealer csapatára.

Első látásra megtetszett a honlapjuk, hiszen nagyon összeszedett, átlátható és látszik rajta, hogy egy átgondolt dologról van szó. Habár nagyon sok termékkel rendelkeznek, mégis könnyen meg lehet találni minden terméket. Ez köszönhető a szűrőknek is, amik megtalálhatóak az oldalon. Minden termékkategórián belül lehetőség van a szűrésre, ahol külön ki lehet választani, hogy milyen árkategóriában keresgélsz, milyen márkájú terméket, milyen állapotban legyen( használt vagy új) és milyen kategóriájú. Ezek közül minél többet kiválasztasz, annál nagyobb eséllyel találod meg a számodra tökéletes terméket.

Nagyon sok termék megtalálható a Gastro Ice Dealer oldalán, így szeretnék egy kis betekintést adni a fő termékkategóriákba, hogy látható is legyen mennyi terméket árulnak. Fő termékkategóriáik: csomagolástechnika, előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés és fagyasztás, ital készítők, mosogatás, sütés és főzés, sütőipari gépek kiegészítők, mint például ételszállító badella, rozsdamentes gastronorm, öblítőszer, vágólap, munkaasztal. Ezeken a kategóriákon belül pedig további alkategóriák találhatóak, és így lehet szűkíteni a kört, hogy minél hamarabb megtalálhassuk azt a terméket, amit keresünk. Ha pedig pontosan tudod mit keresel, akkor az oldalon található keresőmező beírva is könnyen megtalálhatod azt.

A gasztronómiai gépeket és eszközöket gyártó márkák legjava megtalálható az Rdealer oldalán. Hiszen nem csak néhány márka terméke kapható náluk, hanem több mint 40 márka terméke megtalálható a weboldalukon. Néhány példa az itt megtalálható márkákról: IceTech, KirchenAid, Milantoast, Silver, Dadaux, Eloma, Gazstro Metal. Ebből azért már lehet válogatni. És nem csak hogy válogatni lehet, de nagy valószínűséggel ennek köszönhetően ha van kedvenc márkád, akkor azt is meg fogod itt találni. Így mindenképpen érdemes a szűrőt használni a keresés folyamán, hogy a kedvenc márkád termékeit kaphasd.

A termékekre természetesen garancia is jár, így nem kell attól tartani, hogy ha elromlik, akkor nem lesz aki segít nekünk. Ugyanis az új termékekre 1 év garancia jár, a használtakra pedig 3 hónap, így ha ez idő alatt valami gond adódna a vásárolt géppel vagy eszközzel, akkor bátran lehet keresni az Rdealer csapatát, és nagyon szívesen segítenek.

Hogyha pedig a személyes vásárlás híve vagy, akkor arra is van lehetőséged. Tapolcán minden hétköznap reggel nyolctól délután négy óráig az üzletükben fel lehet őket keresni, és természetesen kérdésekkel is lehet bátran fordulni hozzájuk. A kapcsolatot egyébként telefonon, e-mailben és az oldalon keresztül is fel lehet venni az Rdealer csapatával. Hogyha az oldalon keresztül küldenél üzenetet, talán az a legegyszerűbb a telefon hívás mellett, hiszen még csak el sem kell menni az oldalról és máris felteheted a kérdésedet vagy megoszthatod a kérésedet.

Amennyiben kiszállítást szeretnél kérni, akkor azt előre jelezni kell a csapat részére. Mihelyt jelzed nekik, hogy ilyen igényed lenne, akkor szívesen házhoz/ üzlethez viszik a rendelésedet.

Ebből is látszik, hogy amit megtudnak oldani, azt az Rdealer csapata meg is oldja. Nagyon segítőkészek, megbízhatóak és tartják a szavukat. Nekem még nem volt panaszom rájuk, remélhetőleg Neked sem lesz.

És amit nem is gondoltam volna, hogy még blogot is vezetnek. A termékek árulása mellett még erre is van kapacitásuk. Szerintem ez egy nagy pozitívum náluk, hiszen ezekben a cikkekben bemutatják a gyártókat, a termékeket, hasznos tippeket és trükköket osztanak meg az olvasóikkal, pl hogyan válassz ipari mosogatógépet. Ezek a cikkel segíteni tudják a vásárlókat, hogy könnyebben el tudjanak igazodni a sok termék között és helyesen tudjanak dönteni. Hiszen ha valaki nem jártas még a gasztronómia területén, akkor ez a blog nagy segítség tud számára lenni. Sok olyan hasznos és érdekes információt osztanak meg, ami bárki számára hasznos lehet.

Hogyha pedig még a Facebookon is követi őket valaki, akkor még inkább tisztában lesz az aktualitásokkal, hiszen itt is folyamatosan frissülő tartalmak jelennek meg.

Az oldalukon egyébként részletesen lehet olvasni minden fontosabb információról, ide értve a céginformációkat, szállítási információkat, a garanciát, felhasználási feltételeket és adatkezelési tájékoztatót illetve a biztonsági adatlapot. De a nyitvatartási s fel van tüntetve, az elérhetőség is és az is, hogy milyen fizetési lehetőségek vannak az üzletükben.

Nem csak sok termék megtalálható a weboldalukon, de rengeteg hasznos információt is megosztanak a honlapra érkezővel, így mindenről informálva őket. Ez szerintem mindenkinek nagy segítség lehet, hiszen így a vásárlónak kevesebb kérdése lesz, az eladónak pedig időt spórol meg. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne kérdezni. Bátran lehet bármikor és bármiről kérést feltenni, nagyon szívesen válaszolnak. Ha pedig a választásban akadnál el, akkor a blog nagy segítségedre lehet, illetve az Rdealer csapata is nagyon szívesen segít ebben. Viszont ebben az esetben talán a személyes vásárlás a legegyszerűbb.

Mindent összefoglalva tehát, az Rdealer nagy meglepetés és pozitív csalódás volt számomra. Nem is gondoltam volna, hogy találni fogok ennyire megbízható partnert a vállalkozásomhoz.

Szinte minden fontosabb eszközt és gépet náluk szoktunk beszerezni és még sosem kellett a garanciával élnem. Sosem volt még probléma, ami miatt az asztalra kellett volna csapni náluk, mert valamit nem úgy csináltak, ahogy megbeszéltük vagy nem azt a terméket kaptuk amit szerettünk volna.

Hogyha neked is szükséged van egy ilyen üzletre, akik a gasztronómiai vállalkozások számára nyújtanak termékeket, akkor bátran keresd az Rdealer-t.