A népi hagyományos módszerek vagy a modern kozmetikumok a nyerők?

Mostanában van szerencsém közelebbről is megismerkedni a magyar népi hagyományokkal, ugyanis az újonnan, főállás mellett elkezdett egyetemi szakomon két csoporttársam is foglalkozik népdalénekléssel, néptánccal, egyikőjük párja pedig a klasszikus és hagyományos bőrdíszműves vonalat viszi tovább, mint családi örökséget. Arról is meséltek nekem a múltkor, hogy amikor terepen jártak egy tájegység népviseleti hagyományait felderíteni és abból tanulmányt írni, milyen élményekben volt részük, mit tanultak az ott élő idős emberektől. Ilyenkor mindig elgondolkozom azon, mennyire sokfélék vagyunk és milyen sokat tanulhatunk egymástól, egyben igyekszem a saját érdeklődési köreimre, hobbijaimra “lefordítani” a hallottakat. Mivel az elmúlt években még a illatanyag- és parfümmentes, klinikai tisztaságú termékek megjelenése előtt nagyot mentek a skincare piacán a növényi illóolajok, illetve az azokat tartalmazó formulák, emellett az otthoni csináld magad- keverékek is, kíváncsi voltam, hogy ők beszélgettek-e ilyen hagyományos népi praktikákról az asszonyokkal. Néhány beszélgetésfoszlányt felidéztek, például a levendula használatának említése kifejezetten gyakori volt, ami a krémek összetevői közt hatalmas sikernek örvend a mai napig.

Mindenkire teljes mértékben rábíznám, ő milyen kozmetikumokban hisz és egyáltalán látja-e a hasznosságát ezeknek a dolgoknak, egy dologgal azonban lehetetlen nem egyetérteni: a Laumar InstanTENSE® Plus széruma a legjobb szemkörnyékápolók hatását ötvözi egy jó arckrémmel és szérummal, ugyanis az azonnali ránc simítás és bőrkiegyenlítés mellett hosszabb távon alkalmazva a bőrkép egységesítését és a ráncok tartós halványítását ígéri – előbbit pedig az instantense.hu weboldalra feltöltött fényképek és videós tartalmak alapján maximálisan teljesíti is. Utóbbiról pedig több írásos vélemény is tanúskodik. Ezt a kozmetikumot egyik barátnőm ajánlotta a figyelmembe, és átküldte mellé a weboldalt is, hogy nézzem meg, micsoda forradalmi újdonságról van szó, hátha érdekli a nővéreimet vagy az idősebb unokatesóimat.

Maximálisan hiszek abban, hogy a legjobb szemkörnyékápolók arról ismerszenek meg, hogy nem csak a ráncokkal, hanem a szem alatti püffedtséggel és sötét karikákkal is képesek megbirkózni, a Laumar InstanTENSE® Plus bőrkiegyenlítő szérum pedig ennél nem is adja alább. Ha két hónapnyi mennyiségre számolunk a 25 ml-es szérum árával, azaz 14 390 Ft-tal, az még mindig azt jelenti, hogy (naponta egy használattal) kevesebb, mint napi 240 Ft-ból instant emelő hatásban részesül a bőrünk, ami lehet a szemkörnyék, a száj körüli mimikai ráncok területe, a homlok és a szemöldök vonala vagy akár az egész arc is. A tág pórusok problémáján is segít a Laumar InstanTENSE® Plus.

A már korábban szóba jött minőség- és formulabeli jellemzők a következők: a krém nem tartalmaz parabént, semmiféle illatanyagot és színezéket sem, bőrgyógyászatilag tesztelt és klinikailag igazolt, állatkísérletektől mentes. Bármilyen bőrtípuson problémáktól és kockázatoktól mentesen használható, egyedül arra kell kiemelt figyelmet fordítani, hogy olajtartalmú sminkekkel, kozmetikumokkal ne kerüljön kapcsolatba, akkor ugyanis nem tudja kifejteni a szükséges hatást.

Ki-ki igénye és kényelme szerint megvásárolhatja a Laumar InstanTENSE® Plust az online áruházban vagy a patikákban. Online rendelés esetén kártyás és készpénzes fizetéssel is tudjuk rendezni a költségeket, a kiszállítás pedig villámgyors és emellett a belföldi címekre teljes mértékben ingyenes is. Ha a legjobb szemkörnyékápolók legjobbikát keresed, ne kutass tovább! Biztos vagyok benne, hogy téged is lenyűgöz majd az azonnali hatás, csakúgy, mint engem. Noha nekem még csak pár év múlva lesz aktuális a szérum használata, már most nagyon örülök, hogy rátaláltam!