Néha nem árt vigyázni a hagyományos módszerekkel

A nagymamán számára nagyon fontos a hagyományok megőrzése, és az is, hogy amit megőriz, át is adja nekünk, fiataloknak. Megtanított hímezni, gyakran éneklünk együtt népdalokat, és átadta a nagyobb ünnepekhez kapcsolódó népszokásokat is.

A hagyományos értékek mellett számos házi praktikát is tanított. Mutatott például egy csomó házi duguláselhárító módszert

A múlt héten is eldugult a lefolyó a konyhában, de hiába próbálgattam sorra nagyi apró trükkjeit, nem akart elmúlni a dugulás.

duguláselhárítás Dunakeszi

Az interneten keresgéltem a “duguláselhárítás Dunakeszi” keresőszavakkal. Szerettem volna olyan szerelőt találni, aki lehetőleg minél hamarabb ki tud jönni. Így akadtam rá egy weboldalra, ami szakszerű víz-, gáz- és fűtésszereléssel, plusz duguláselhárítással foglalkozik Budapest és Pest megye területén.

Biztos akartam lenni benne, hogy nem véletlenül ugrott fel az oldal arra a keresésre, hogy “duguláselhárítás Dunakeszi”. Hála annak, hogy az oldal alján pontosan fel van sorolva azoknak a településeknek a listája, ahol vállalnak munkát, könnyen le tudtam ellenőrizni, hogy bátran hívhatom őket.

Miután ez biztos lett, gyorsan kitöltöttem az ingyenes visszahívást kérő adatlapot. Ez mindössze annyiból állt, hogy megadtam a nevem, a telefonszámom és az e-mail címem, illetve pár szóban leírtam, mi is a probléma. Amíg a hívásra vártam, tovább böngésztem az oldalon. A szolgáltatás pontos leírása mellett (milyen szakemberekkel dolgoznak, milyen módszereket alkalmaznak stb.) számos egyéb információt is olvashatunk a problémákkal kapcsolatban.

A legfontosabb új infó egyértelműen az volt, hogy jobb, ha csak a hímzést és a népdalokat tanulom meg a nagymamámtól, és nem próbálkozom a házi lefolyótisztító praktikákkal. Ez ugyanis – megfelelő szakértelem nélkül – elég sokba is kerülhet nekem.