Nyomtatási nehézségek a szervezésben

Kisvárosi ember vagyok és városunkban több hagyományőrző program kerül megszervezésre minden évben, mint például a településünk néptáncegyüttesének a fellépései, vagy a citerazenekar előadásai. Ezeket jól meg is kell hirdetni, hiszen a célja az, hogy minél többen részt tudjanak venni ezeken a rendezvényeken. Ezekben a hirdetésekben én is szoktam segédkezni. Megtervezzük a plakátokat és szórólapokat, kinyomtatjuk és kiragasztjuk, sokszor nem csak helyben, hanem környező városokban is megmutatjuk, hogy mi lesz nálunk.

Éppen egy ilyen rendezvényre készültünk és nyomtattuk volna már a szórólapokat, amikor feltűnt, hogy a toner kifogyott. Egyszerűen nem értettem, itt van készen minden még egy lépés hiányzik, és az nem akar simán menni, pont a célegyenesben. Szóval kifogyott és nem tartunk tonerből tartalékot. Meg kellett oldani a problémát. Az jól látszott, hogy abba a napba nem fér bele, hogy elmenjen valaki boltba, mert mindenkinek fontos feladatai voltak. A nyomtatás meg várhatott még egy-két napot igazából.

Úgy döntöttünk, hogy akkor inkább rendeljük meg, ahogy egyébként is szoktuk, mert úgyis gyorsan meg szokott jönni a termék. A feladatot én kaptam, úgyhogy felkerestem a https://nyomtatoalkatresz.hu weboldalt és kikerestem a rengeteg termék közül azt, ami nekünk kell. Ugyanis elképesztő, hogy mennyiféle nyomtatóhoz kínál ez a cég alkatrészeket, illetve tonereket és patronokat. Ráadásul nem csak eredeti, hanem utángyártott termékek közül is lehet válogatni, ami szerintem nagyon szerencsés, hiszen sokszor drága mulatság „feltölteni” a nyomtatót.

A gyorsaság, ami a kiszállításukat illeti, most sem maradt el: két nap múlva már meg is kaptuk a megrendelt tonert, ráadásul ingyenesen hozták ki! Ezt még nem is mondtam, de itt nincs kiszállítási díj, akkor sem, hogy ha csak egy valamit rendelünk. Illetve, az embert a házhozszállítás ideje nem éri meglepetésként, ugyanis különféle színű pipákkal jelzi, mikorra várható. Van zöld és ciánkék pipa, illetve egy narancssárga homokóra. A zöld pipa azt jelenti, hogy ha munkanapon 12:00-ig leadjuk a megrendelést, akkor a megrendelt termék 1-2 munkanapon belül meg is érkezik hozzánk. Mivel a mi esetünkben is egy zöld pipa jelent meg a kiválasztott termék mellett, így persze egyáltalán nem aggódtunk, de ugye tudjuk, hogy sajnos előfordulhatnak problémák, ezért nagyon örültünk, hogy tényleg minden rendben zajlott.

Tehát elmondhatom, hogy rendkívül meg voltam elégedve, mint mindig. De ami a legjobb, hogy nem kellett csúsznunk amiatt, hogy a toner kifogyott, mert két nap múlva csak át kellett vennünk, kicserélni a nyomtatóba és ennyi. Egyébként meg a munka mehetett tovább.

Az, hogy innen megbízhatóan tudunk tonert rendelni már nagyon régóta fontos a munkánkban. Tudjuk, hogy ha megrendeltük, akkor nem kell már azon aggódni lesz-e vagy sem, mert néhány napon belül a kezünkben tarthatjuk és ebben az évek alatt sose csalódtunk még. Elengedhetetlen, hogy ezt a pontosságot mellőzzük, mert általában szoros határidőkkel dolgozunk. Nem tudom, hogy én vettem csak észre vagy más is, de szerintem sokan így vannak vele, hogy a toner az, ami a legrosszabbkor fogy ki mindig és ezt elkerülni nyilván lehetetlen, de érdemes megtalálni a legjobb útját annak, hogy pótolni tudjuk ezt minél előbb. Éppen ezért a házhozszállítás egy nagyon jó lehetőség, hogy egy picit előretervezve, sose okozzon problémát egy ilyen kis malőr.

toner