Hitel, lízing, tartós bérlet? Régen biztos egyszerűbb volt az élet!

Régen sokkal egyszerűbb volt minden. Vagyis, nem tudom, mert nem éltem, de biztos vagyok benne, hogy az embereknek nem kellett olyan bonyolult dolgokkal foglalkozniuk, mint a hitel, a tartós lízing vagy a bérlet közti különbségek. Mert úgy alakultak a dolgok, hogy a hagyományőrző társulatunknak új autókra kell beruházniuk, így mostanában a napjaimat a három finanszírozási forma közti különbségek és az autókeresgélés teszik ki.

De szerencsére, tegnap ráakadtam erre az oldalra: http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html ahol mindent elmagyaráznak úgy, hogy még én is megértsem. És ha ez nem lenne elég, az oldalon találtam még egy ingyenes levélsorozatot is, amiben további tippeket küldenek el autóvásárláshoz.

Nekem, aki semmit nem ért a dologhoz, ezek a tippek és tanácsok nagyon is jól jönnek, és még gyakorlati példákat is használnak a magyarázásnál!

A honlapot teljesen átnyálaztam, és azt kell mondanom, nekem a hitel, lízing és tartós bérlet nem lesznek ezentúl sem a kedvenc szavaim, de máris sokkal jobban értem a dolgot, és úgy érzem, most már képes leszek egyáltalán részt venni egy tárgyaláson, és nem fog kiderülni, hogy semmit sem értek ezekhez a dolgokhoz és a pénzügyekhez sem. Most már érdemiekben is hozzá fogok tudni szólni ezekhez a témákhoz. Nagyon örülök neki, hogy sikeresen ráakadtam erre az oldalra, mert olyan tudást sikerült megszereznem az átolvasásával, amitől máshogy fogalmam sem lenne.