A magyar hagyományok mellett néha belefér egy hátmasszázs

Szerintem hihetetlen az a kulturális tárház, amivel magyarokként rendelkezünk. Sokszor ez persze nem tűnik fel, hiszen a globalizált világban mindenki azt akarja tudatni velünk, hogy az országhatáron kívül lévő dolgok sokkal izgalmasabbak, színesebbek és szagosabbak. Nem szeretnék úgy tűnni, mintha mindenestül a magyar kultúrát tartanám felsőbbrendűnek. Szerintem érdemes megtalálni a kettő közötti egyensúlyt, így akár új perspektívával tudunk majd ránézni a saját kultúránkra is.

Persze ez sokaknál nem jön elő rögtön. Így voltam én is. A magyar kultúra számomra összekötődött azzal, amit az iskolában tanultam. Tehát a magyar kultúra az erőltetésnek és a folyamatos kötelező tanulásnak felelt meg. Ennél azonban sokkal többről van szó és ezt csak azután derítettem ki, hogy leérettségiztem. Jártam a könyvtárakat és egyre inkább izgalmasnak tűntek azok a kötelezők, amiket annak idején kihagytam, mert muszáj volt elolvasni őket.

Mint azonban már korábban mondtam, szerintem semmi rossz nincs abban, ha az ember más kultúrákat is meg akar ismerni. Rengeteg hátproblémám van, mivel egész nap az irodában ülök. A magyar gyógymódok annyira nem hatottak meg, úgyhogy kitaláltam, hogy keresek egy olyan helyet, ahol olajos hátmasszázs szolgáltatásra van lehetőség. Meg is találtam ezt a Karma Thai Masszázs képében.

Fiatalabb koromban már voltam több masszázs szalonban, úgyhogy tudtam mik azok a szempontok, amikre oda kell majd figyelnem. Természetesen először azt szerettem volna megnézni, hogy megfelelő minőségű-e az internetes oldaluk. Fel is mentem a kezdőlapra és nagyon tetszett az, amit elsőként láttam. Egy olyan szolgáltatásnál, mint az olajos hátmasszázs, nagyon fontos az, hogy milyen hangulatot teremtenek. Masszázsra azért jön az ember, hogy kicsit kiengedjen a mindennapi fáradalmakból. Lehunyhassa a szemét és átadja magát a nyugtató zenének. Mikor az olajos hátmasszázs feliratra rákattintva a Karma Thai Masszázs oldalára kerültem, már biztos voltam benne, hogy ezzel ők is tisztában vannak.

Maga az oldal is olyan megnyugtató színekkel operál, hogy már rögtön el tudjuk képzelni azt, hogy milyen élmény vár ránk egy olajos hátmasszázs közben. A szolgáltatásról egyébként részletes leírás is található, és, ami jelenleg talán még fontosabb, hogy már a legelején kiírják, hogy a vírushelyzetre tekintettel milyen rendelkezéseket vezettek be. Így sokkal nyugodtabban mehetünk el egy olajos hátmasszázsra. Tetszett is ez a fajta odafigyelés és profizmus, hiszen rögtön azt sejtette, hogy velünk is hasonlóan fognak bánni.

Persze valakinek ez lesz az első alkalma, hogy kipróbálja milyen az olajos hátmasszázs. Nekik is készítettek több tájékoztatót. Ezek segítségével pontosan el lehet majd képzelni, hogy mit kapunk a pénzünkért. Egyébként valóban minimalizálták a stresszfaktort, mivel nagyon könnyedén lehet időpontot is foglalni náluk. Egyszerűen csak rá kell kattintanunk az ehhez tartozó gombra az oldalon és már ott is vagyunk. Másik modern megoldás pedig, hogy ha bármi kérdésünk van, akkor csak rá kell kattintanunk az oldal jobb alsó sarkában található kis üzenetküldő ikonra. Így közvetlenül hozzájuk tudunk intézni kérdéseket, amitől az egész még személyesebb lesz.

Nem is haboztam tovább, foglaltam egy időpontot. Volt pár kérdésem, ami specifikusan az egészségi állapotomra vonatkozik, és abban is nagyon segítőkészek voltak. Elmentem az olajos hátmasszázsra és el sem hittem azt az élményt, amit kaptam. Voltam már sok masszázs szalonban, de egyikből sem jöttem még ki olyan nyugodtan és felszabadultam, mint tőlük.