Fémparipa hátán kicsiny országunk legnevesebb hagyományőrzésein

Imádom a baráti társaságom. Olyan emberek találkozása, akiknek minden tekintetben hasonló az ízlésük és meg tudnak mindent beszélni, ezért túl tudunk minden problémán lendülni. A legfőbb összetartó erő a kétkerekű benzinszörny szeretete és persze, a tiszteletre méltó magyar kultúra. Ezért a legfőbb tevékenységünk, ha éppen ráérünk, de általában megoldjuk, hogy ráérjünk, hogy a neves ünnepnapokon, hagyományőrzéseken részt vegyünk. Egyik kedvencünk a visegrádi palotajátékok volt, de miután a múlt héten részt vettünk a busójáráson az lett a kedvencem.

Fergeteges hangulat, mind a hagyományőrzőktől, mind pedig a közönségtől. Rettenetesen mulatságos és picit félelmetesek is a busók. Mindezek mellett több motoros bandával is lehet itt találkozni, akikkel a jó borok és sörök mellett hasznos információ cserével gazdagodhat az ember. Most egy rendkívül jó motoros webshopról értesültem!

Megpillantottam egy igen dekoratív vörös démont valami eszméletlen jó női motoros ruha volt rajta. Nem bírtam a kíváncsiságommal, muszáj volt odamennem hozzá megérdeklődni, hogy honnan az a ruha, mert ahol ilyen minőségű szerelést lehet vásárolni, ott biztos magamnak is találok ínyemre valót! A lőre kellőképpen meghozta a magabiztosságomat, hogy eleget tegyek a kíváncsiságomnak. Hamar bájcsevejbe is kezdtem a hölggyel, akit kifaggattam amennyire csak lehetett.

Egy webshopból rendeli magának a dolgokat, mert személyesen nem lenne túl olcsó meglátogatni a boltot. Már itt szimpatikus lett az üzlet, hogy nem csak az interneten létezik, hanem a valóságban is! Néhány munkanapon belül teljesítik a rendelést és hihetetlen jó áron lehet hozzájutni a termékekhez. A ruházatnál fel van tüntetve milyen anyagból készültek, így nem érhet meglepetés, amikor kézhez kapja az ember. Megadta a honlap címét és mondta, hogy olvassam el a vásárlói véleményeket, mert ő is írt közéjük. Ez még egy dolog, ami megtetszett, hisz sok bolt nem meri felvállalni a róla alkotott képet.

A faggatózás után próbáltam rátérni kicsit személyesebb témára, de nagyon ügyesen lerázott. De semmi baj, mert szereztem egy remek lehetőséget motoros felszerelés vásárlására és lett egy plátói szerelmem is!

Érdemes ellátogatni a hagyományőrzésekre, nem csak kulturálódás céljából, hanem remek emberekkel lehet ismerkedni és kifejezetten jó webshopokról értesülhet az ember!